Daniella Kordić i Kozmički vatromet

0

Psihologinja i književnica Daniella Kordić predstavila je svoju novu knjigu Kozmički vatromet: “Kaže se da srodne duše lete u jatima i zato nema boljeg mjesta da se skupimo u velikom broju i razmijenimo iskustva na putu spoznaje! Nakon prve knjige “Narcis i ruža”, u kojoj je propitkivala koliko nas djetinjstvo određuje i zakida u samoostvarenju.”

Daniella Kordić u svojoj nas novoj knjizi ponovno vodi na put prema unutarnjem miru i duhovnom prosvjetljenju. Autorica nesebično dijeli svoja iskustva, opisuje put do buđenja, od ulaska u crnu rupu i susreta s egom pa sve do buđenja potencijala, djelovanja kroz ljubav i otvaranje svjetlosnih vrata kozmičkog vatrometa.

Autorica Daniella Kordić krenula je na samostalni put otkrivanja u ranim godinama svoje mladosti, na kojem je, putujući diljem svijeta, razvila strast prema proučavanju ljudskih emocija i različitih oblika međuljudskih odnosa, što je pogodovalo njezinu postupnu ulasku u intuitivni proces samospoznaje.

Diplomu iz psihoanalitičke psihologije stekla je na londonskom fakultetu Birkbeck, no kako joj psihoanaliza nije mogla dati potpun odgovor na pitanje istinske svrhe života i na sveprisutne probleme ljudske patnje, spoznala je da se tajne i odgovori kriju unutar vlastite svijesti, odnosno u procesu evolucije duše koja se u konačnici pretvara u duhovno prosvjetljenje.

Link na više informacija: Daniella Kordić

daniella kordic

Share.

Comments are closed.