Čamac na moru života

Pinterest LinkedIn Tumblr +

Kad se čamac nađe na pučini i iznenada počne tonuti, nitko od putnika ne sjedi i ne čeka da potone zajedno s njim! Svi redom ga napuštaju, skaču u vodu. Čak i oni koji ne znaju plivati!!! Samo da su što dalje od čamca koji tone…

Čovjek je kao čamac na moru života… I on u nekom trenutku iznenada može potonuti. Tada isto ljudi bježe od njega, iskaču iz čamca! Obično neplivači prvo! Ako čamac ima sreće, nekolicina njih ostat će, i to vrsnih plivača… Dat će sve od sebe da pokrpaju čamac i uspiju ga plivajući dovući do obale!

Ja sam sretan čamac!

Foto: Unsplash

Autorica: Ivančica Matuša
Autorica knjige “Zaključana”

 

Share.

About Author

Suvremena žena

Donosimo teme i savjete za sretniji, zdraviji, uspješniji i ispunjeniji život, novosti iz svih ženama zanimljivih područja koja život čine ljepšim, kvalitetnijim i zabavnijim. Portal i E-magazin SUVREMENA ŽENA su namijenjeni ženama koje traže inspiraciju, motivaciju, ohrabrenje za stvaranje života o kojem su oduvijek sanjale. Kroz sadržaje ih želimo osnažiti, potaknuti ih da vjeruju u sebe, da jačaju samopouzdanje i svjesnost o sebi, da žive zdravo, da preuzmu odgovornost za svoj život i živote onih koji o njima ovise.

Comments are closed.