Book of Chic

0

Book of Chic naziv je za seriju proizvoda nastalih u suradnji Ivane Vokal iz tima hrvatskog brenda Mašnica i hrvatske blogerice Matee Frajsberger koja stoji iza bloga Click 4 Chic.

Prvi proizvod kojeg su djevojke lansirale na tržište je jedinstveni osobni modni planer Book of Chic, a osmišljen je kako bi pomogao svim djevojkama i ženama u planiranju obaveza i svakodnevnih outfita. Namijenjen je organizaciji radnog tjedna, ali i vlastitog ormara. Osim veoma upečatljivog dizajna korica, planer obiluje zanimljivim ilustracijama i korisnim rubrikama. U svakom novom tjednu svoje mjesto su našli i razni modni savjeti te inspirativne i motivirajuće poruke.

book of chic 1Cijeli koncept Book Of Chic-a poziva djevojke da se posvete malim stvarima koje će ih činiti sretnijima, da se posvete sebi i na kreativan način planiraju i koristite svoje vrijeme. Upravo zato, uz svaki Book of Chic planer dolazi i mnoštvo dekorativnih naljepnica pomoću kojih se svaka djevojka i žena može kreativno izraziti.

Instagram stranica: @bookofchic

Savršen poklon – planer Mašnica

Share.

About Author

Suvremena žena

Portal Suvremena žena je lifestyle portal koji donosi savjete za sretan, ispunjen i zdrav život, modne trendove, priče o uspjehu koje će vas motivirati i inspirirati. Poduzetništvo je tema kojoj posvećujemo posebnu pozornost. Kroz naše teme saznajte kako kreirati vlastiti put do uspjeha, sreće i zadovoljstva u životu. Čak i najjače žene trebaju podršku na putu do sretnog i uspješnog života. Ovo je portal za ženu koja cijeni sebe i za muškarca želi bolje upoznati ženu.

Comments are closed.