Book of Chic

0

Book of Chic naziv je za seriju proizvoda nastalih u suradnji Ivane Vokal iz tima hrvatskog brenda Mašnica i hrvatske blogerice Matee Frajsberger koja stoji iza bloga Click 4 Chic.

Prvi proizvod kojeg su djevojke lansirale na tržište je jedinstveni osobni modni planer Book of Chic, a osmišljen je kako bi pomogao svim djevojkama i ženama u planiranju obaveza i svakodnevnih outfita. Namijenjen je organizaciji radnog tjedna, ali i vlastitog ormara. Osim veoma upečatljivog dizajna korica, planer obiluje zanimljivim ilustracijama i korisnim rubrikama. U svakom novom tjednu svoje mjesto su našli i razni modni savjeti te inspirativne i motivirajuće poruke.

book of chic 1Cijeli koncept Book Of Chic-a poziva djevojke da se posvete malim stvarima koje će ih činiti sretnijima, da se posvete sebi i na kreativan način planiraju i koristite svoje vrijeme. Upravo zato, uz svaki Book of Chic planer dolazi i mnoštvo dekorativnih naljepnica pomoću kojih se svaka djevojka i žena može kreativno izraziti.

Instagram stranica: @bookofchic

Savršen poklon – planer Mašnica

Share.

About Author

Suvremena žena

Donosimo teme i savjete za sretniji, zdraviji, uspješniji i ispunjeniji život, novosti iz svih ženama zanimljivih područja koja život čine ljepšim, kvalitetnijim i zabavnijim. Portal i E-magazin SUVREMENA ŽENA su namijenjeni ženama koje traže inspiraciju, motivaciju, ohrabrenje za stvaranje života o kojem su oduvijek sanjale. Kroz sadržaje ih želimo osnažiti, potaknuti ih da vjeruju u sebe, da jačaju samopouzdanje i svjesnost o sebi, da žive zdravo, da preuzmu odgovornost za svoj život i živote onih koji o njima ovise.

Comments are closed.