Bonton darivanja: Kad je pristojno darovati Timberland odjeću i modne detalje?

Pinterest LinkedIn Tumblr +

rukavice i sal Timberland

Sinonim za odličnu mušku i žensku obuću, odjeću i modne detalje Timberland u ovoj modnoj sezoni mnogobrojnim ljubiteljima mode predstavlja čitavu kolekciju modnih detalja koji su idealni darovi za sve one koje volite.

Naravno poštujući bonton!

Kad ste s nekim bliski ili ga posebno cijenite želite mu darovati određen modni detalj, nešto osobno, ali opet dovoljno klasično kako bi se lako uklopilo u modni stil, nešto korisno i nešto s popularnim modnim potpisom koji jamči kvalitetu. Nešto s primjerice Timberland potpisom!

 

Evo što darovati ženama?

Ukoliko ste prisno vezane (sestra, mama, svekrva, kćer/mama/baka) darovati možete baš sve što vam se sviđa – od novih gležnjači pa do kape, šala, rukavica. Budući da malo tko vjeruje u to da darove kroz dimnjak ubacuje Djedica, pristojno je i pitati dotičnu što joj treba ili što posebno želi ispod bora.

Timberland kapa

Timberland torbica

I s frendicama možete na jednak način pričati o poklonima – uvijek možete u razgovoru nagovijestiti ono što joj je potrebno ili što joj se sviđa i to odabrati u Timberlandu. Dobar primjer bi bio novi šal koji će osvježiti stari kaput, nova vunena kapa za česte šetnje gradom, novi novčanik (ne zaboravite ubaciti barem 5 kuna za sreću). Poslovnim partnericama, šeficama i ostalim ženama kojima biste željele nešto pokloniti uvijek možete odabrati neutralni poklon- etui na vizitke, klasičan šal…

 

A što je s muškim darovima?

Kad je o kupovini darova na relaciji supruga-suprug ili kćeri-tate slobodno modno osvijestite muškarce koje volite. Blagdane iskoristite kao priliku kad ćete suprugu koji uvijek ‘ima dovoljno odjeće’ napokon u ormar ‘ubaciti’ odjeću koja bolje odražava njegovu osobnost- nova Timberland košulja i pulover su uvijek super poklon i izbor. U Timberlandu pronađite i novu trenirku, nekoliko pamučnih majica, setove čarapa… Kad je o očevima riječ, njemu možda treba novi pulover, nova košulja ili nove rukavice. Intimniji modni komad možete darovati i bratu ili sinu- to može biti neki par obuće/ tenisice ili gležnjače, nova jakna, setovi čarapa, nova trenirka. U ovom se slučaju možete udružiti i s ostalim ukućanima pa zajedno darovati nešto konkretnije.

Timberland sal

Timberland remen

Timberland etui

Za prijatelje, kumove i ostalu skupinu muškaraca s kojima se družite odaberite ono što bi upotpunilo njihov modni stil ili osobnost. Što će to biti možete i sami naslutiti u razgovoru – nove rukavice koje će zamijeniti one izgubljene, novi šal koji će upotpuniti prošlogodišnju jaknu, mala torbica koja je idealna za spremanje sitnica tijekom šetnje s psom, novi set čarapa ili set za održavanje cipela.

Za muškarce s kojima ste poslovno povezani, a za koje znate da vole modu uvijek je dobar izbor šal, klasičan kožni remen, set novčanika i privjesak.

Foto: Nikola Zoko

Share.

About Author

Suvremena žena

Donosimo teme i savjete za sretniji, zdraviji, uspješniji i ispunjeniji život, novosti iz svih ženama zanimljivih područja koja život čine ljepšim, kvalitetnijim i zabavnijim. Portal i E-magazin SUVREMENA ŽENA su namijenjeni ženama koje traže inspiraciju, motivaciju, ohrabrenje za stvaranje života o kojem su oduvijek sanjale. Kroz sadržaje ih želimo osnažiti, potaknuti ih da vjeruju u sebe, da jačaju samopouzdanje i svjesnost o sebi, da žive zdravo, da preuzmu odgovornost za svoj život i živote onih koji o njima ovise.

Comments are closed.