Black Friday u Galku – Nabavite kvalitetne torbe i ostale modne dodatke po super cijenama

Pinterest LinkedIn Tumblr +

Black Friday Galko

Ako ste u potrazi za novom torbom, novčanikom ili remenom od kvalitetne kože, svakako biste trebali provjeriti ponudu hrvatskog brenda Galko.

Bogato iskustvo u izradi vrhunskih kožnih proizvoda te bogata ponuda modela izrađenih od različitih vrsta kože garancija su zadovoljstva svima onima koji odluče kupovati kvalitetne Galko kožne proizvode.

Ovaj omiljeni hrvatski brend pripremio je atraktivnu Black Friday ponudu koja je dostupna od 11. do 13. studenog u Galko dućanima u Zagrebu, Sisku i Malom Bukovcu te na Galko webshopu.

Iskoristite priliku i za kupovinu božićnih poklona. Osim poslovnih i modnih torbi, u ponudi je i bogat izbor kožnih novčanika, etuija, kožnih kozmetičkih torbica, manikir setova, setova remenja, rukavica. Kvalitetnom, elegantnom poklonu će se svatko obradovati.

U izradi svakog Galko proizvoda uključen je profinjeni ručni rad, proizvodi su protkani strašću, ljubavlju, tradicijom. Ovo su proizvodi s kojima ne možete pogriješiti jer kvaliteta, originalan dizajn, cijenjeni ručni rad i tradicija imaju posebnu vrijednost.

Na popustu je i nova kolekcija modnih torbi koju karakterizira neodoljiv spoj klasičnog i modernog. Kolekcija je puna modnih favorita za tekuću sezonu, a sada je dostupna uz posebne Black Friday popuste.

Pogledajte kompletnu ponudu na www.galko.com

Foto: PR

Share.

About Author

Suvremena žena

Donosimo teme i savjete za sretniji, zdraviji, uspješniji i ispunjeniji život, novosti iz svih ženama zanimljivih područja koja život čine ljepšim, kvalitetnijim i zabavnijim. Portal i E-magazin SUVREMENA ŽENA su namijenjeni ženama koje traže inspiraciju, motivaciju, ohrabrenje za stvaranje života o kojem su oduvijek sanjale. Kroz sadržaje ih želimo osnažiti, potaknuti ih da vjeruju u sebe, da jačaju samopouzdanje i svjesnost o sebi, da žive zdravo, da preuzmu odgovornost za svoj život i živote onih koji o njima ovise.

Comments are closed.