Biserne kolekcije za nezaboravno ljeto

Pinterest LinkedIn Tumblr +

Prsten s Tahiti biserom

 

Biseri simboliziraju ono najljepše u nama. Svojim skromnim nastankom, kada se kao čudo prirode iz zrnca pijeska pretvore u dragulje, simboliziraju čisto srce i istinske životne vrijednosti.

Kao poklon iz Zlatarne Celje prenose poruke ljubavi, bezvremenske ljepote i profinjenosti.
Nastanak bisera je dugo bio nepoznanica pa o njima razvijane brojne legende. Tako su biseri smatrani Božjim darom, Mjesečevom rosom ili suzama anđela.

Biseri se smatraju nositeljima sreće, čuvarima od neprijatelja i simbolima ljubavi i snage. Ljepota jedne od najljepših kreacija prirode ugrađena je u zlatni nakit Zlatarne Celje.

Među brojnim bisernim kolekcijama Zlatarne Celje izdvajamo prijedloge za nezaboravno ljeto.
Prsten s Tahiti biserom: ljepota crnog bisera koji se može pronaći samo u južnim morima uokvirena je dijamantima koji naglašavaju zadivljujuću eleganciju bisera.

Romantic Pearl naušnice: bijeli slatkovodni biser koji je također upotpunjen dijamantima za prigode u kojima je potrebna nepogrešiva elegancija. U kolekciji su prsten te dvije ogrlice sa slatkovodnim biserom.

Biserna ogrlica: ogrlica s bijelim ili žutim zlatom i bijelim slatkovodnim biserima. Kako bi biseri što dulje zadržali svoju ljepotu i nježnost više savjeta o održavanju zatražite u poslovnicama Zlatarne Celje.

Prsten s bijelim slatkovodnim biserom: uz unikatan dizajn ovog prstena nije potreban drugi nakit. Istaknut će profinjenost i nepogrešiv stil ne samo u ljetnim danima, nego i u svim posebnim prigodama.

Više informacija o bisernim kolekcijama Zlatarne Celje potražite u poslovnicama diljem Hrvatske.

Share.

About Author

Suvremena žena

Donosimo teme i savjete za sretniji, zdraviji, uspješniji i ispunjeniji život, novosti iz svih ženama zanimljivih područja koja život čine ljepšim, kvalitetnijim i zabavnijim. Portal i E-magazin SUVREMENA ŽENA su namijenjeni ženama koje traže inspiraciju, motivaciju, ohrabrenje za stvaranje života o kojem su oduvijek sanjale. Kroz sadržaje ih želimo osnažiti, potaknuti ih da vjeruju u sebe, da jačaju samopouzdanje i svjesnost o sebi, da žive zdravo, da preuzmu odgovornost za svoj život i živote onih koji o njima ovise.

Comments are closed.