Besplatan mentorski program za poduzetnice i one koje tek kreću u poslovnu avanturu

Pinterest LinkedIn Tumblr +

Donosimo zanimljivu informaciju za sve samostalne poduzetnice, kao i one koje bi tek voljele krenuti u svoju poslovnu avanturu.

U Facebook grupi Be Your Own Boss, grupi za hrvatske (buduće) žene poduzetnice, pokrenut je drugi krug mentorskog programa, na koji se možete prijaviti do 4. listopada.

Facebook grupa je osnovana u ožujku s ciljem povezivanja samostalnih poduzetnica u Hrvatskoj, a već u travnju pokrenut je prvi krug mentorskog programa. Cilj mentorskog programa bio je pomoći samostalnim poduzetnicama pri unaprjeđenju njihovog posla, ali i naučiti buduće poduzetnice neke nove i korisne vještine. Sve se odvijalo online, a za sudionice je program bio potpuno besplatan.

Svaki početak je težak. Dostupno je mnoštvo informacija, no ponekad je zahtjevno selektirati ono što vam uistinu treba. Pomoću mentorstva po principu 1 na 1, omogućeno vam je da saznate ono što mislite da trebate savladati i naučite ono što još ne znate da će vam pomoći – kazala je Tea Stepan, jedna od mentorica.

Šest različitih mentorica iz Hrvatske i svijeta biralo je između pedesetak sudionica. Program je bio veoma uspješan – dogovorile su se neke poslovne suradnje, pokrenuti su novi blogovi, a mnogi su dobili motivaciju i potrebne vještine I informacije za započeti ili unaprijediti svoj vlastiti posao.

“Već dugo sam željela naučiti neke nove vještine a kad sam čula za ovaj besplatni mentorski program odmah sam se odlučila prijaviti. Imala sam sreću da je mentorica za optimizaciju internetskih stranica izabrala baš mene. Nisam imala nikakvo predznanje u tom polju, no već nakon nekoliko mjeseci ovog programa dobila sam solidno znanje pa čak i sama već mogu pomoći nekom pri optimizaciji web stranice za Google. Svakako preporučujem ovaj program, mislim da se može puno toga naučiti”, poručila je Jelena Drljo, jedna od sudionica u SEO kategoriji.

 

Birajte između šest kategorija

U mentorskom programu i ovaj put možete birati između šest različitih kategorija: content marketing, optimizacija internetskih stranica, prodaja, pisanje i blogging, oglašavanje na društvenim mrežama, a tu je i jedna nova kategorija za sve one koji su zasad samo na ideji: Od ideje do poslovnog plana.

“Preporučujem svima da se prijave na barem jednu od ponuđenih kategorija. Ništa ne možete izgubiti, osim malo svog vremena, a možete dobiti puno toga. Imati mentora na svom poslovnom putu je neprocjenjivo”,  poručila je Marina Biljak, voditeljica programa i jedna od mentorica.

Mentorski program je potpuno besplatan, a namijenjen je poduzetnicama koje bi htjele proširiti svoje znanje, ali i onim ženama koje tek žele započeti svoj vlastiti posao. Izaberite kategoriju koja vas zanima i prijavite se. Bez ikakvih obaveza! Sve se odvija u dogovoru s mentorom, tako da ćete sve moći raditi svojim tempom.

Formu za prijavu možete ispuniti do 4. listopada (ovdje), nakon čega će se mentori javiti odabranim osobama. Za sve dodatne informacije slobodno se pridružite Facebook grupi!

Share.

About Author

Suvremena žena

Donosimo teme i savjete za sretniji, zdraviji, uspješniji i ispunjeniji život, novosti iz svih ženama zanimljivih područja koja život čine ljepšim, kvalitetnijim i zabavnijim. Portal i E-magazin SUVREMENA ŽENA su namijenjeni ženama koje traže inspiraciju, motivaciju, ohrabrenje za stvaranje života o kojem su oduvijek sanjale. Kroz sadržaje ih želimo osnažiti, potaknuti ih da vjeruju u sebe, da jačaju samopouzdanje i svjesnost o sebi, da žive zdravo, da preuzmu odgovornost za svoj život i živote onih koji o njima ovise.

Comments are closed.