Beskrajnu ljubav darujte nakitom

Pinterest LinkedIn Tumblr +

Ovog Valentinova u trendu je nakit sa simbolom beskonačnosti kojeg preporučuju i svjetske modne blogerice, a zlatarne Zaks za Dan zaljubljenih nude popuste od čak 50%

Ako ne znate što darovati za Valentinovo, kako odabrati originalan dar  i ostaviti trag u srcu voljene osobe – vrijeme je da se odvažite i krenete prema zlatarnama ZAKS jer ondje svaka Vaša ideja može prerasti u bajku. Ove sezone u trendu je nakit sa simbolom beskonačnosti, a ako svojoj ljubavi želite dati posebno značenje, iskoristite veliko sniženje koje Vam daruju zlatarne ZAKS: od 50% na srebro, 40% na cjelokupan asortiman satova, te čak 25% na novu kolekciju srebra i zlato.

Zaks, narukvica sa srebrnim elementom, redovna cijena 380kn, snižena cijena 190kn

Zaks, srebrna narukvica sa crvenom pozlatom, redovna cijena 520kn, snižena cijena 260kn

Zaks, narukvica sa srebrnim elementom, redovna cijena 350kn, snižena cijena 175kn

Ispričati priču o ljubavi najlakše je s nakitom u ruci! Neka Vaša povezanost traje zauvijek – srebrnim ili zlatnim nakitom s motivom znaka beskonačnosti. ‘Infinity’, kako ga nazivaju svjetske bloggerice, predmet je žudnje mnogih dama jer svojim modernim i elegantnim linijama govori o vrijednosti odnosa, povezanosti i vječnoj ljubavi. Darovati beskrajnu ljubav nikada nije bilo jednostavnije – povežite se vječno zlatnim i srebrnim nitima, a svoje emocije učinite neizbrisivima!

Zaks, srebrna ogrlica sa crvenom pozlatom, redovna cijena 610kn, snižena cijena 305kn

ZAKS zaželi. zauvijek.

Share.

About Author

Suvremena žena

Donosimo teme i savjete za sretniji, zdraviji, uspješniji i ispunjeniji život, novosti iz svih ženama zanimljivih područja koja život čine ljepšim, kvalitetnijim i zabavnijim. Portal i E-magazin SUVREMENA ŽENA su namijenjeni ženama koje traže inspiraciju, motivaciju, ohrabrenje za stvaranje života o kojem su oduvijek sanjale. Kroz sadržaje ih želimo osnažiti, potaknuti ih da vjeruju u sebe, da jačaju samopouzdanje i svjesnost o sebi, da žive zdravo, da preuzmu odgovornost za svoj život i živote onih koji o njima ovise.

Comments are closed.