Arena Centar novom kampanjom slavi ljepotu različitosti

0

Vodeća hrvatska shopping destinacija Arena Centar te poziva da se pridružiš od 24.5. do 28.5. zajedničkom slavlju ljepote i različitosti. Uz otvorenje M∙A∙C Cosmetics trgovine, sve posjetitelje očekuju prezentacije, tutorijali i radionice s vrhunskim stručnjacima iz svijeta mode i ljepote koje će slaviti ideju o ljepoti koja ne poznaje godine, granice ni kalupe. Također, trgovine iz kategorije “Ljepota i zdravlje” u Arena Centru osigurale su posebne popuste i pogodnosti.

Osim novootvorenog M∙A∙C Storea, sve ljubitelje ljepote čekaju specijalizirani stručnjaci Dr. Hauschka, Lusha, Dermalogice, Kiehl’sa, NYXa i ostalih. Moći ćete se savjetovatii s vrhunskim majstorima u umijeću osobnog uljepšavanja koji su usavršili vještine poput trajnog make-upa, oblikovanja obrva koncem ili tetoviranja.

Arena Centar će kampanjom “Sva lica ljepote” kroz teme poput“Ljepota i treća dob” i “Ljepota van tradicionalnih granica” preispitati pojmove u postavljenim standardima, a s ciljem da se pokaže kako ljepota može i treba biti uključiva i kako ljepota leži upravo u različitosti samih pojedinaca.

Sva lica ljepote je kampanja s tisuću lica jer svaka od njih priča svoju priču i zato te pozivamo posljednjeg tjedna u svibnju u Arena Centarna trg Dalmacija da budeš dijelom prekrasnog projekta koji će potaknuti sve da prigrle i slave ono što ih čini lijepima – kako iznutra tako i izvana. Osim na trgu Dalmacija promocije će biti i u samim trgovinama gdje te čekaju posebna iznenađenja.

Najave radionica i prezentacija možete pratiti na Arena Centar Facebooku i Instagramu.

Share.

About Author

Suvremena žena

Donosimo teme i savjete za sretniji, zdraviji, uspješniji i ispunjeniji život, novosti iz svih ženama zanimljivih područja koja život čine ljepšim, kvalitetnijim i zabavnijim. Portal i E-magazin SUVREMENA ŽENA su namijenjeni ženama koje traže inspiraciju, motivaciju, ohrabrenje za stvaranje života o kojem su oduvijek sanjale. Kroz sadržaje ih želimo osnažiti, potaknuti ih da vjeruju u sebe, da jačaju samopouzdanje i svjesnost o sebi, da žive zdravo, da preuzmu odgovornost za svoj život i živote onih koji o njima ovise.

Comments are closed.