Antistress vikend u Rovinju uz gong kupke i meditacije

0

Dvodnevni antistress program zamišljen je kao jedna duboka relaksacija te povezivanje sa sobom u očaravajućim ljepotama Rovinja. Neće nedostajati niti povezivanja s prirodom, a niti dobre hrane u rovinjskim restoranima.

Svetlana Vukić se potrudila napraviti program koji će Vam pomoći otpustiti svakidašnje probleme i stvoriti neku novu perspektivu, tako da pri povratku svojim kućama više nećete biti isti 🙂 Vaš je izbor da li ćete sudjelovati u svim njegovim dijelovima, no Svetlana preporučuje da uđete u nepoznate čari meditacije i individualnih tretmana. Individualni tretmani će se kreirati prema Vašim potrebama u tom trenutku, a mogu se sastojati od jedne ili više različitih metoda.

Smještaj je organiziran u Svetlaninim apartmanima, od kojih svaki podrazumijeva smještaj za 4 osobe, jedan ima pogled na more, drugi ne, a oba se nalaze u istoj kući u samom centru Rovinja, drugi red do rive (adresa Joakima Rakovca 25). Svi sadržaji programa će se odvijati u istoj kući.

Sve informacije o programu i uvjetima sudjelovanja možete saznati na: vukic.svetlana@gmail.com

Svetlana o svom radu:

Misao vodilja kojom sam vođena tijekom dvadesetogodišnjeg rada sa klijentima jest da duhovnost bez psihologije može biti previše eterična, a psihologija bez duhovnosti previše mentalna. Tijekom studija matematike, moj prirodno analitični i istraživački duh proširuje se na istraživanje života samog. Susret s moći iscjeljenja zvukom rezultira zvanjem profesionalnog zvukoterapeuta pohađanjem Peter Hess akademije.Iako svoj životni poziv započinjem reikijem, stječem široki aspekt znanja iz područja duhovnosti s naglaskom na Oshovim učenjima. Zatim postajem i Theta Healing praktičar, a paralelno se certificiram za zvanje trenera neurolingvističkog programiranja. Stalni sam suradnik časopisa Sensa, a članke sam objavljivala na raznim portalima, trenutno je aktivan www.xn--suvremenaena-vyc.hr.

Kroz svoje treninge, radionice, life coaching, zvučne kupke i masaže pružam uvid u sva tri pogleda – um, duh i tijelo kako bi se ostvarilo svjesno življenje u OVDJE i SADA.

Share.

Comments are closed.