Anđeli – zašto ih ne čujemo, ne vidimo, ne osjećamo?

0

Ja ih jasno čujem, vidim i odlično komuniciram s Njima. Ali, i ja se ipak ponekad nađem u situaciji da ih zanemarujem – ne često, ali dogodi se. A oni, oni su tako strpljivi, tako neobično strpljivi.
Ovaj sam uvod napisala sam zato da vam pokušam objasniti kako nije ni neobično ni strašno ako ih ne vidite ne čujete ili ne osjećate njihovo prisustvo. Treba samo malo pažnje, treba samo osvijestiti znakove pokraj puta kojim idete i ne dvojite – moći ćete komunicirati sa svojim anđelom ili čak s više njih.

Istina, klijenti mi često govore kako ne uspijevaju, tražeći da ja komuniciram s Njima u njihovo ime. Ponekad se to može, a ponekad naprosto dobijem uputu kako osobu navesti da sama komunicira, izravno. No, o tome kako komuniciram s Njima u vaše ime pisat ću kasnije, još čekam jasnu uputu za pisanje o toj temi.
Da biste mogli komunicirati s njima, prvo se morate prepustiti i dopustiti im da otvore komunikaciju na način koji će biti najbolji za vas. S Njima nema uvjetovanja, s Njima nema “`ajde, daj mi reci, daj mi neki znak”. Krenete li na taj način, ništa od komunikacije. Ali, ako obratite pažnju na ptičji pjev, a ptice nigdje ili ako viđate neobično ptičje pero na vašem putu ili ako osjetite neobičan miris koji ni na koji način inače ne bi mogao biti na tom mjestu…e, onda je to već mogući uvod, mogući početak komunikacije.
Je li vam se dogodilo da ste, primjerice vidjeli neobično lijepu osobu koje, kad ste je ponovno htjeli pogledati, više nije bilo?? Ili, još bolje, vidjeli ste lice i poprsje neke osobe, ali se nikako ne možete sjetiti jeste vidjeli tijelo? Vjerujte mi, nisu to bile noćne more, niti priviđenja. To su sve bili znakovi da su ovdje, s vama, da vam se žele obratiti, poručiti vam nešto. I vjerujte mi, bit će uporni i odlučni u namjeri da ih čujete.
Neki od vas će ih jasno čuti, ali ih neće ne vidjeti. Drugi će ih vidjeti, ali neće čuti. Neki će samo dobivati informacije, odgovore. I sve je ispravno. Sve su to načini komunikacije. Zato vas potpuno razumijem kada kažete da ste zbunjeni načinom na koji vam se javljaju ili odgovaraju na vaša pitanja. U početku sam i ja bila zbunjena, ali je to brzo prošlo. A kada shvatite da je uz Njih i s Njima život ljepši, lakši, bezbrižniji, tada ćete shvatiti da ne morate sami previše razmišljati. Brige i problemi ce se smanjiti. Ne tvrdim, naravno, da ih neće biti, ali kad znate da će pomoć uvijek stići, samo se morate sjetiti zatražiti, onda će sve nekadašnje stresne situacije postati lakše podnošljive. Slažete li se da je takav život lijep? Slažete, naravno – što vas onda sprečava da ne živite anđeoskim životom? Odgovor je vrlo jednostavan – vi ste sami najveća zapreka.
Zato danas, odmah sada pozovite svog anđela da vam se javi, na bilo koji način. I zamolite ga da bude blag, da vas ne preplaši. To nikako ne smije biti naredba, to treba biti molba. I krenite na anđeoski put ljubavi.

Anđeoski pozdravi
Ljubičasta Nina

Share.

Comments are closed.