Novi modni hit – ALMAfashion SUMMER TRIP – haljine pokrivalice sa stiliziranom zaštitnom maskom

Pinterest LinkedIn Tumblr +

ALMAfashion summer trip

Iako su ovog ljeta daleka putovanja stavljena na čekanje, modna savjetnica i dizajnerica Alma Premerl Zoko novom kolekcijom ALMAfashion SUMMER TRIP poziva na uživanje u ljetu

SUMMER TRIP naziv je njezine ljetne kolekcije koja u fokus stavlja rješenja koja savršeno prekrivaju sve nedostatke građe tijela, krojeve i spojeve tkanina koji asociraju na njoj omiljena mjesta poput vječno inspirativne Italije, Grčke, Francuske, ali vas i štite u svim situacijama u kojima se nalazite. Naime modeli iz aktualne kolekcije dolaze sa i bez ugrađene zaštitne maskice koja je IT detalj 2020. godine!

Haljine ‘pokrivalice’, tunike ‘skrivalice’ – sve napravljeno od prirodnih materijala, u ovoj ALMAfashion modnoj sezoni dolaze u varijanti ‘s i bez maskica’ koje su zapravo stilizirani ovratnici koje po potrebi možete ‘navući’ preko usta i nosa. ALMAfashion SUMMER TRIP poziva na uživanje u ljetu – ma kakvo nam ono bilo!

“Ovo je nevjerojatno luda godina i što nam preostaje nego ne odustati od mode i maštati!” rekla je Alma tijekom snimanja kampanje u kojoj su se našle glumice Barbara Vicković, Mirta Zečević i Mada Peršić koje već nekoliko modnih sezona nose Almin modni potpis. Kampanja je snimljena na IN mjestima u Zagrebu na nedavno održanom Baš naš festivalu i u Caffe de Matoš u kojem se još uvijek možete rashladiti ovog ljeta.

ALMAfashion SUMMER TRIP 10

ALMAfashion SUMMER TRIP 9

 

Kako izgleda SUMMER TRIP?

Za razliku od prošlogodišnjeg ALMAfashion ljeta, ovo je široka modna priča u kojoj se isprepleću casual i elegancija, praktična modna rješenja i univerzalni modeli koji se lako uklapaju u sve prigode – svečanosti, ali i slobodno vrijeme, rad od doma, ali i odlazak u ured.

Poznata po rješenjima koja se mogu nositi na nekoliko načina Alma Premerl Zoko i u ovoj sezoni potpisuje haljine pokrivalice, tunike ‘suzilice’, majice neobičnog kroja, ali i suknje i hlače koje se lako transformiraju u topiće i kombinezone.

“Volim jako ALMAfashion jer uvijek me modeli odlično ‘pokriju’ gdje treba, a i to su komadi za koje sam uvijek sigurna da dobro izgledam gdje god se pojavim. Ovog ljeta mi je ljeto radno u Zagrebu pa ću uživati u svim kombinacijama iz nove kolekcije”, rekla je glumica Barbara Vicković koju će Zagrepčani uskoro vidjeti na Histrionskom ljetu.

Ljeto 2020 u znaku je obaveznog nošenja zaštitnih maskica koje nas štite od virusa, pa se tako Alma dosjetila i u sve svoje modele ‘ubacila’ i ovaj ‘modni detalj’. Naime, svi modeli iz ove kolekcije mogu biti s ili bez zaštitne make koja je, kad je opuštena, stiliziran ovratnik kojeg ćete lagano podignuti, fiksirati iza ušiju i njime zaštiti usta i nos.

“Ovo je genijalno!” komentirale su glumice Mirta Zečević i Mada Peršić koje su odabrale za ovo ljeto tunike i haljine s ovim detaljem. I jedna i druga će ljeto provesti radno, ali i na poslovnim putovanjima pa će ih ovakva rješenja lijepo odijevati i štititi u mnoštvu ljudi.

U izradi svih modela korištene su prirodne tkanine, puno pamuka, viskoze, svile a kolekcija je od ovog tjedna dostupna na čak 6 prodajnih mjesta u Hrvatskoj – u prodajnoj mreži trgovina Jadran čarape (Zagreb i Pula), trgovini Pupa u Rijeci, Showroom Slavonski brod i HR designe – Roses outlet, Sv. Križ Začretje!

 

Sve novosti iz ALMAfashion modne priče pratite na FB profilu ALMAfashion!

Foto: Nikola Zoko

Share.

About Author

Suvremena žena

Donosimo teme i savjete za sretniji, zdraviji, uspješniji i ispunjeniji život, novosti iz svih ženama zanimljivih područja koja život čine ljepšim, kvalitetnijim i zabavnijim. Portal i E-magazin SUVREMENA ŽENA su namijenjeni ženama koje traže inspiraciju, motivaciju, ohrabrenje za stvaranje života o kojem su oduvijek sanjale. Kroz sadržaje ih želimo osnažiti, potaknuti ih da vjeruju u sebe, da jačaju samopouzdanje i svjesnost o sebi, da žive zdravo, da preuzmu odgovornost za svoj život i živote onih koji o njima ovise.

Comments are closed.