ALMAfashion od sada i u Jadran čarapama

0

Alma Premerl Zoko i Matija PrskaloModni brend stilistice i modne savjetnice Alme Premerl Zoko, ALMAfashion, od sada je dostupan i u prodajnoj mreži kultnih Jadran čarapa.

Međusobno podržavanje domaćih modnih brendova, ali i ponovno vraćanje sjaja domaćoj proizvodnji i dizajnu rezultirali su ovom divnom suradnjom.

„Nekako je to bio logičan slijed – odjeća koja laska svakom tipu građe tijela, kakav je ALMAfashion modni brend i veliki izbor čarapa i baznog rublja, domaće proizvodnje lijepo se upotpunjuju i pružaju suvremenoj urbanoj ženi da se na jednoj modnoj adresi odjene u potpunosti“, rekla je stilistica i dizajnerica Alma prilikom promocije ove suradnje.

 

Haljine i tunike sa stiliziranim zaštitnom maskom

Fuzija mode i domaće proizvodnje svečano je predstavljena na najnovijoj adresi Jadran čarapa – Frankopanskoj 2b (ALMAfashion možete kupiti i na adresi Vlaška 27 i u centru Pule) na kojoj se od jučer mogu kupiti i jedinstvene ALMAfashion ‘Korona’ haljine i tunike koje su nakon samo nekoliko dana od predstavljanja postale pravi modni hit. Naime, modeli koji su osmišljeni tako da im se stilizirani ovratnik pretvori u masku praktična su rješenja za sve one koji vode brigu o svojem zdravlju i zdravlju najbližih želeći biti lijepo odjeveni.

Za one koje vole modne detalje – Alma je predstavila i pamučne maskice koje su napravljene od tkanina koje dominiraju kolekcijom.

Iako je ALMAfashion ženski modni brend, Alma je u ovoj sezoni napravila i presedan – majice sa stiliziranom maskom/ovratnikom i za muškarce!

Na promociji ljetne kolekcije ALMAfashion bile su modne urednice, ali i ljubiteljice ovog modnog potpisa – mahom glumice, Mirta Zečević, Barbara Vicković, Vlasta Ramljak, Dajana Čuljak, Mada Peršić i Matija Prskalo.

Sve detalje i novitete o kolekciji saznajte na Facebook stranici ALMAfashion.

Foto: Nikola Zoko

Share.

About Author

Suvremena žena

Donosimo teme i savjete za sretniji, zdraviji, uspješniji i ispunjeniji život, novosti iz svih ženama zanimljivih područja koja život čine ljepšim, kvalitetnijim i zabavnijim. Portal i E-magazin SUVREMENA ŽENA su namijenjeni ženama koje traže inspiraciju, motivaciju, ohrabrenje za stvaranje života o kojem su oduvijek sanjale. Kroz sadržaje ih želimo osnažiti, potaknuti ih da vjeruju u sebe, da jačaju samopouzdanje i svjesnost o sebi, da žive zdravo, da preuzmu odgovornost za svoj život i živote onih koji o njima ovise.

Comments are closed.