adidas ima novi ljetni hit

Pinterest LinkedIn Tumblr +

adidasov novi dres za Dinamo, predstavljen prije samo nekoliko dana, u vrlo kratkom roku je postao pravi hit u ženskoj garderobi.

Zahvaljujući odličnom dizajnu, prozračnosti materijala i divnim nijansama modre boje, sasvim je jasno zašto nije trebalo puno vremena da ga hrvatske trendseterice uvrste u svoje ljetne modne kombinacije.

Prva među njima je bila plesačka zvijezda Tina Walme. Izgleda da Dinamov dres postaje jedan od it komada sezone, a Walme je prva u njemu prošetala zagrebačkim ulicama. Njena dnevna, preslatka i ljetna kombinacija uključuje dres, kratku traper suknju i tenisice!

Novi fantastični Dinamovi dresovi su izrađeni AEROREADY tehnologijom koja apsorbira vlagu. Samim time, pomaže onima koji ga nose da se osjećaju ugodno i svježe. Dolaze u tri garniture, a svaka od njih je obilježena drugom nijansom modre.

K tome, jedna od garnitura Dinamovih novih dresova napravljena je od reciklirane plastike kroz adidasovo partnerstvo s “Parley for the Oceans“ projektom čiji je cilj zaštita okoliša kroz smanjenje negativnog utjecaja plastike. Materijal korišten za izradu gostujućeg dresa dolazi od plastike prikupljene direktno s plaža kako bi se spriječilo da ta plastika završi u oceanima.

Novi Dinamovi dresovi mogu se kupiti u fan shopu na stadionu Maksimir, u fan shopu u Jurišićevoj 2a te na web shopu Dinama na shop.gnkdinamo.hr.

Share.

About Author

Suvremena žena

Donosimo teme i savjete za sretniji, zdraviji, uspješniji i ispunjeniji život, novosti iz svih ženama zanimljivih područja koja život čine ljepšim, kvalitetnijim i zabavnijim. Portal i E-magazin SUVREMENA ŽENA su namijenjeni ženama koje traže inspiraciju, motivaciju, ohrabrenje za stvaranje života o kojem su oduvijek sanjale. Kroz sadržaje ih želimo osnažiti, potaknuti ih da vjeruju u sebe, da jačaju samopouzdanje i svjesnost o sebi, da žive zdravo, da preuzmu odgovornost za svoj život i živote onih koji o njima ovise.

Comments are closed.