Oriflame predstavlja znanstvenu revoluciju na području njege protiv starenja kože kože

0

Oriflame predstavlja znanstvenu revoluciju na području njege protiv starenja kože kože: AspartoLift tehnologiju koja osigurava elasticitet kože.

Znanstveno istraživanje o starenju kože koje su proveli znanstvenici iz Oriflamea na gotovo 1.000 žena, je otkrilo da kod 4 od 5 žena izgled ne odražava njihove godine. Na temelju ovih rezultata naši su znanstvenici razvili novu i naprednu kolekciju za njegu kože usmjerenu na specifične znakove starenja kože. Primjena revolucionarne AspartoLift tehnologije osigurava klinički dokazano vraćanje elasticiteta i djelovanje na ostale znakove starenja kože. Nove linije proizvoda za njegu kože pod krovnim brendom imena NovAge, razvijene su uz pomoć ove revolucionarne tehnologije.

Pod krovnim brendom NovAge nalaze se sljedeće kolekcije proizvoda za njegu kože:

Ultimate Lift kolekcija proizvoda za njegu kože koja djeluje na bolji elasticitet i mlađi izgled
Ecollagen kolekcija proizvoda za njegu kože koja djeluje na vidljivu korekciju bora
True Perfection kolekcija proizvoda za njegu kože za hidratiziranost i blistavost kože
Bright Sublime kolekcija proizvoda za njegu kože koja djeluje na problem pigmentacije
Time Reversing kolekcija proizvoda za njegu kože koja djeluje na sve potrebe zrele kože

butterflycannon1809 timereversing

NovAge Ultimate Lift kolekcija proizvoda rezultat je revolucionarne patentirane tehnologije AspartoLift koja klinički dokazano obnavlja elasticitet kože.Rezultat primjene NovAge Ultimate Lift kolekcije za njegu kože su ponovo fleksibilne stanice kože koje mogu sintetizirati elastin. Nakon uporabe NovAge Ultimate Lift tijekom 12 tjedana, koža žena sudionica panel diskusije bila je u mogućnosti vratiti se 70% brže nego prije tretmana.

Elasticitet kože

Elasticitet kože je sposobnost kože da se vrati natrag u svoje prvobitno stanje nakon što se rastegne. Elasticitet kože se smanjuje kao rezultat genetskih čimbenika i stila života pa se koža s vremenom sporije vraća u prvobitno stanje umjesto da se u trenutku zategne. U kliničkim ispitivanjima, izmjerili smo elasticitet kože žena sudionica panel diskusije prije i poslije korištenja NovAge Ultimate Lift. To smo učinili koristeći vrhunski uređaj nazvan Dynaskin koji snima brzi i fini, ali visoki tlak zraka na kožu i istovremeno obavlja precizna mjerenja pokreta kože, od početka do povratka kože u prvobitno stanje.

AspartoLift Tehnologija Proučavanje djelovanja više od 1.000 aktivnih sastojaka na 30.000 gena, te korištenje inovativnih tehnika u znanosti o mladenačkom izgledu kože, rezultiralo je AspartoLiftom -Oriflameovim revolucionarnim patentom kolji dokazano klinički djeluje na elasticitet kože. Patent je zaštićen  i vodi se pod brojem: EP11797020. AspartoLift tehnologija koristi asparaginsku kislinu koja se se naziva aspartat. Asparaginska kiselina je jedna od 20 aminokiselina koje nalazimo u kemijskom sastavu proteina.  Ona se također nalazi u hrani kao što su žitarice, sjemenke, orašasti plodovi i mahunarke. Naše ju tijelo koristi kako bi stanice bile aktivne i zdrave, a fibroblasti održavaju elasticitet kože jer sintetiziraju elastin čuvajući fleksibilnost i  čvrstoću kože.

Kada su Oriflameovi znanstvenici tretirali krute fibroblaste Aspartolift tehnologijom, obnovljena je njihova fleksibilnost i sposobnost za sintetiziranjem elastina učinkovito kao kod stanica koje su 20 godina mlađe.

Magazin “The International Journal of Cosmetic Science”, objavljen od strane dva  društva: „Society of Cosmetic Scientists“ i  „Société Française de Cosmétologie“  je nagradio Oriflameovu istraživačku publikaciju “Stanične promjene u ljudskoj koži uzrokovane primjenom asparaginske kiseline“. Ovo istraživanje je dovelo do otkrića novog anti-ageing sastojka: AspartoLifta, koji će kasnije biti implementiran  u NovAge kolekciji proizvoda za njegu kože.

AgeReflect znanstveno istraživanje: kod 4 od 5 žena izgled ne odražava godine

Znanstvenici iz Oriflamea proveli su AgeReflect™, znanstveno istaživanje o starenju kože na gotovo 1000 žena i otkrili da kod 4 od 5 žena izgled ne odražava godine. Nakon analize, identificirali su 12 znakova koji imaju najnegativniji utjecaj na naše poimanje starosti:

 • opuštena koža
 • bore na čelu
 • bore između očiju
 • bore na području oko očiju
 • bore ispod očiju
 • bore iznad gornje usne
 • smeđe mrlje
 • crvenilo
 • gruba tekstura
 • neujednačen ten kože
 • beživotan izgled kože
 • povećane pore

AspartoLift je revolucionarna patentirana tehnologija iz Oriflamea koja klinički dokazano obnavlja elasticitet kože. Obogaćena je biljnim matičnim stanicama koje sprječavaju gubitak kolagena.

The NovAge Ultimate Lift kolekcija sadrži sljedeće proizvode:

 NovAge Ultimate Lift mlijeko za čišćenje za glatku kožu

Čisteći kožu od makeupa, odumrlih stanica kože i drugih nečistoća, omogućujete učinkovitim proizvodima u sljedećim koracima da se bolje apsorbiraju i pruže optimalne rezultate. NovAge mlijeko za čišćenje i Tonizirajući losion ostavljaju kožu čistom, dubinski nahranjenom i hidratiziranom.

NovAge Ultimate Lift tonizirajući losion za meku kožu

Koža područja oko očiju je osjetljiva i zahtijeva posebnu njegu. Ultimate Lift napredna krema za lifting područja oko očiju posebno je formulirana s ciljem da na ovo nježno područje prenese učinke naših moćnih tehnologija.

NovAge Ultimate Lift napredna krema za lifting učinak područja oko očiju

Koža područja oko očiju je osjetljiva i zahtijeva posebnu njegu. Ultimate Lift napredna krema za lifting područja oko očiju posebno je formulirana s ciljem da na ovo nježno područje prenese učinke naših moćnih tehnologija.

NovAge Ultimate Lift koncentrirani serum za učinak

Ultimate Lift koncentrirani serum za lifting kože formuliran je tako da koži pruži moćnu koncentraciju naših tehnologija i poboljša učinak dnevne i noćne kreme.

NovAge Ultimate Lift napredna dnevna krema za lifting učinak sa ZF 15 i NovAge Ultimate Lift noćna krema za lifting učinak i oblikovanje kontura

Ultimate Lift napredna dnevna krema za lifting učinak formulirana je sa ZF 15 da bi zaštitila kožu od fotooštećenja tijekom dana dok Noćna krema za lifting i oblikovanje kontura dubinski hrani stanice kože i oporavlja ih dok vi spavate.

Proizvodi su dostupni od 19. travnja putem ovlaštenih Oriflame suradnika, odnosno na www.oriflame.hr.

Oriflame je u Hrvatskoj prisutan od 1996. godine i od tada do danas nudimo više od 1.000 artikala iz našeg asortimana dekorativne i preparativne kozmetike, mirisa za žene i muškarce, proizvode za njegu tijela i kose, modne dodatke i proizvode za ljepotu iznutra – čuveni Wellness asortiman.

Zašto kupovati Oriflame proizvode?

 Nudimo i poslovnu priliku za ljude koji žele zarađivati od prvog dana i raditi na ispunjenju svojih snova i ambicija kroz jedinstveni poslovni koncept – Zaraditi novac danas i ostvariti svoje snove sutra (Make Money Today and Fulfil Your Dreams TomorrowTM). Pogodnosti za naše članove su: članski popust, posebne akcijske ponude svaki katalog, mnoštvo vrijednih poklona, odgoda plaćanja uz određeni kreditni limit. Naručivanje naših proizvoda vrlo je lako i jednostavno – naručujete online iz udobnosti vašeg doma, a dostava proizvoda dolazi na vašu kućnu adresu.

Kakav je angažman Oriflamea u zajednici?

Globalna odgovornost. Pri razvoju novih proizvoda težimo korištenju prirodnih sastojaka koji su u skladu s našom odlučnom ekološkom politikom i nisu štetni za okoliš. Na primjer, najvažniji sastojci korišteni u proizvodnji šampona i gelova za tuširanje su biorazgradivi, odobreni od strane Švedskog društva za očuvanje prirode i u skladu sa standardima društva “Dobar ekološki odabir”. Kontinuirano pratimo znanstvena izvješća o problemima okoliša kako bismo eventualno mogli poduzeti potrebne akcije kao što je, na primjer, zamjena materijala koji se koriste pri pakiranju proizvoda, a koji bi mogli imati negativan učinak na okoliš. Dodatno, ambalažu koju Oriflame koristi je moguće reciklirati i kvalitetno zbrinjavati. Oriflame podržava brojne dobrotvorne djelatnosti diljem svijeta i suosnivač je Zaklade za pomoć djeci (World Childhood Foundation). Osim vrhunskim proizvodima, Oriflame svoje suradnike uvijek iznenađuje putovanjima na nove destinacije,  jer vaši su snovi naša inspiracija!

Share.

Comments are closed.