Nitko nije kao ti – Meditacije Lukine motivacije 25

Pinterest LinkedIn Tumblr +

Svaki dan donosi nove izazove, pa tako i današnji dan. Možda bi danas bilo dobro odvojiti malo vremena za tjelovježbu ili za kratku šetnju, ako nam to dosada nije bilo uobičajeno.

Koliko god se trudili usavršavati naš um i intelektualne sposobnosti, nećemo daleko dogurati ako se i naše tijelo ne bude obnavljalo. Kada bismo svaki dan uspjeli odvojiti pola sata za tjelesne aktivnosti, vrlo brzo bismo kroz kratko vrijeme vidjeli kako i naš um postaje snažniji i uzvišeniji. Možda bismo ovaj vikend s dragim osobama mogli otići negdje u prirodu i zajedno uživati u šetnji i ljepotama prirode. Bit ćemo sretniji i zadovoljniji i još spremniji za nove poduhvate u danima koji su pred nama.

Luka Balvan

Share.

About Author

Suvremena žena

Donosimo teme i savjete za sretniji, zdraviji, uspješniji i ispunjeniji život, novosti iz svih ženama zanimljivih područja koja život čine ljepšim, kvalitetnijim i zabavnijim. Portal i E-magazin SUVREMENA ŽENA su namijenjeni ženama koje traže inspiraciju, motivaciju, ohrabrenje za stvaranje života o kojem su oduvijek sanjale. Kroz sadržaje ih želimo osnažiti, potaknuti ih da vjeruju u sebe, da jačaju samopouzdanje i svjesnost o sebi, da žive zdravo, da preuzmu odgovornost za svoj život i živote onih koji o njima ovise.

Comments are closed.