Nitko nije kao ti – Meditacije Lukine motivacije 25

0

Svaki dan donosi nove izazove, pa tako i današnji dan. Možda bi danas bilo dobro odvojiti malo vremena za tjelovježbu ili za kratku šetnju, ako nam to dosada nije bilo uobičajeno.

Koliko god se trudili usavršavati naš um i intelektualne sposobnosti, nećemo daleko dogurati ako se i naše tijelo ne bude obnavljalo. Kada bismo svaki dan uspjeli odvojiti pola sata za tjelesne aktivnosti, vrlo brzo bismo kroz kratko vrijeme vidjeli kako i naš um postaje snažniji i uzvišeniji. Možda bismo ovaj vikend s dragim osobama mogli otići negdje u prirodu i zajedno uživati u šetnji i ljepotama prirode. Bit ćemo sretniji i zadovoljniji i još spremniji za nove poduhvate u danima koji su pred nama.

Luka Balvan

Share.

About Author

Suvremena žena

Portal Suvremena žena je lifestyle portal koji donosi savjete za sretan, ispunjen i zdrav život, modne trendove, priče o uspjehu koje će vas motivirati i inspirirati. Poduzetništvo je tema kojoj posvećujemo posebnu pozornost. Kroz naše teme saznajte kako kreirati vlastiti put do uspjeha, sreće i zadovoljstva u životu. Čak i najjače žene trebaju podršku na putu do sretnog i uspješnog života. Ovo je portal za ženu koja cijeni sebe i za muškarca želi bolje upoznati ženu.

Comments are closed.