Nitko nije kao ti – Meditacije Lukine motivacije 21

0

Danas je vrijeme da ponovno obnovimo savez s nadom ili ga možda ostvarimo po prvi put u našem životu. Udahnimo život s nadom, pokrenimo poslove s nadom, živimo u obitelji s nadom, čekajmo odgovore na životna pitanja s nadom, sanjajmo s nadom i gledajmo u budućnost s nadom.

I vi i ja imamo pravo na nadu jer bez nje sve gubi smisao. Možda nam je trenutno jako dobro i sve nam ide od ruke, ali sigurno je da je nada prije toga umiješala svoje prste da bi nam bilo dobro. Možda smo u teškoj situaciji i mislimo da nas nitko ne razumije i da nema izlaza. Prisjetimo se onih teških situacija iz naše prošlosti kad smo ipak pronašli rješenje izlaza iz takvih situacija i kada je nada ponovno i tada umiješala svoje prste. Budimo ljudi nade, zahvalni što ona postoji. Probudimo danas ponovno nadu u sebi, a potom i u drugima: vidjet ćemo kako život s nadom postaje ljepši i sretniji.

Luka Balvan

Share.

About Author

Suvremena žena

Portal Suvremena žena je lifestyle portal koji donosi savjete za sretan, ispunjen i zdrav život, modne trendove, priče o uspjehu koje će vas motivirati i inspirirati. Poduzetništvo je tema kojoj posvećujemo posebnu pozornost. Kroz naše teme saznajte kako kreirati vlastiti put do uspjeha, sreće i zadovoljstva u životu. Čak i najjače žene trebaju podršku na putu do sretnog i uspješnog života. Ovo je portal za ženu koja cijeni sebe i za muškarca želi bolje upoznati ženu.

Comments are closed.