Nagrada “Josipa Vancaš – dobrotvorka godine”

Pinterest LinkedIn Tumblr +

Zaklada Zamah pokrenula je izbor kandidatkinja za nagradu “Josipa Vancaš – dobrotvorka godine”, koja će biti uručena na svečanosti u prosincu 2015. godine.

Dugoročno žele naglasiti važnost i ulogu žena u promicanju dobrotvorstva i djelovanju na promjene u hrvatskom društvu. Sigurni su da svuda oko nas postoje brojne žene rijetke vrijednosti poput Josipe Vancaš, ilirske mamice po kojoj je nagrada dobila ime, žene koje svojim djelima mijenjaju svijet. Pokretanjem ove inicijative za dodjelu nagrade za dobrotvorku godine o njima žele javno govoriti.

Jeste li vi dali svoj glas u anketi za izbor? Prošlogodišnje glasovanje donijelo je 4127 glasa! Podijelite vijest o anketi, širite glas o ‘ženama rijetke vrijednosti’, pletimo zajedno mrežu dobročinstava! Kliknite i glasajte na: Anketa

Share.

About Author

Suvremena žena

Donosimo teme i savjete za sretniji, zdraviji, uspješniji i ispunjeniji život, novosti iz svih ženama zanimljivih područja koja život čine ljepšim, kvalitetnijim i zabavnijim. Portal i E-magazin SUVREMENA ŽENA su namijenjeni ženama koje traže inspiraciju, motivaciju, ohrabrenje za stvaranje života o kojem su oduvijek sanjale. Kroz sadržaje ih želimo osnažiti, potaknuti ih da vjeruju u sebe, da jačaju samopouzdanje i svjesnost o sebi, da žive zdravo, da preuzmu odgovornost za svoj život i živote onih koji o njima ovise.

Comments are closed.