Životne vještine za sada

0

Ono što vjerujete da jeste je temeljeno na nesporazumu… Oslobodite se svoje prošlosti.

Rijetka prilika za učenje od osnivača tehnike Energy Clearing, Erica Dowsetta

Životne Vještine za Sada su rezultat dugogodišnjeg putovanja Erica Dowsetta kroz svijet suptilnih energetskih razmjena unutar i između ljudi, i okruženja u kojem žive i rade.

Razvijanje svjesnosti o iskustvima, emocijama, mislima i fizičkim manifestacijama je ogroman korak u stvaranju svjesnosti o načinima interakcije sa svijetom oko nas.

Kada ta bistrina raste i kombiniramo je s našom sposobnosti da koristimo i razvijamo suosjećajno srce,  mogući su vrlo moćni pomaci, udaljavanje od patnje i sustezanja, i ulazak u oslobađajuće stanje postojanja (bivanja).

„Moramo pogledati izvan kutije vlastitih odobravanja i osuđivanja, ukoliko želimo otkriti to što tražimo. Ako nastavimo primjenjivati stara shvaćanja, dobivat ćemo stare odgovore.“

Ovaj program istražuje zašto vjerujemo svojoj procjeni da smo to što jesmo i kako možemo prijeći preko tih ograničenja.

Koristeći kombinaciju meditiranja i „clearing“ tehnika, započet ćemo proces dekonstrukcije vlastitih ograničenja temeljenih na nesporazumima iz prošlosti, kako bi oslobodili prostor za novu budućnost.

Spoznajte kako je svaka odluka koju ste donijeli proizašla iz jednog događaja, iz jednog iskustva iz vaše prošlosti, za koje ste pogrešno vjerovali da je „vaše“.

Ovo je jako moćan program baziran na istinskom suosjećanju koje će promijeniti vaše percepcije i tako vam omogućiti stvaranje pozitivnijeg, održivijeg svijeta u kojem živite.

Jednostavnost i direktnost „energy clearing“-a podrazumjeva da se može primijeniti u mnogobrojnim sferama naših svakodnevnih života.

Sve što ste vjerovali o sebi nije apsolutna vrijednost.

Kada zaista shvatite kako je jedan događaj oblikovao vaš svijet, moći ćete osloboditi sebe, i one oko vas, od ograničavajućih očekivanja.

 

Knjige Erica Dowsetta dostupne su online:

https://clearingwebshop.com/shop/product-category/books/

Kontakt:

Karmen Jerković

097 6888 791

centar.izvrsnosti@gmail.com

https://alternativainformacije.com/

Prijava online: clearingwebshop.com

Eric Dowsett će održati Uvodno predavanje u petak, 16.10., od 19.30 – 21.00 u Chilloutki, Ilica 15, Zagreb
Kotizacija je 20 kn, plaća se na ulazu, potrebna se prijaviti na radi rezervacije mjesta na: alternativainformacije@gmail.com

Share.

Comments are closed.