3 stvari koje će dramatično promijeniti vaš uspavani seksualni život

0

Obećao sam prije nekog vremena reći nešto o ovome, pa evo došao je i taj trenutak!
Možemo govoriti i pronaći hrpu razloga zašto je seksualna želja pala. Nećemo ulaziti u to jer i tako nismo tu da dijagnosticiramo što nije u redu, nego da posložimo stvari da budu u redu. U ostalom, ako želite govoriti o problemima, otići ćete kod liječnika. Ako želite uživati u onome što ste poželjeli imati, e za to sam ja tu.

Danas čitajte o taktikama koje će vam promijeniti ovaj važan dio života, stoga nemojte oklijevati primijeniti ih.
Napomena: Nalaženje razloga zašto ovo nećete primijeniti će vam reći koliko vam je visoko vaša želja za kvalitetnijim seksualnim životom u odnosu na druge stvari.

Dakle, ako ne stignete zbog posla ili zbog djece ili zbog… znači da ste svoj seksualni život stavili ispod gore navedenih stavki.

Već sada je mnogima sigurno jasnije zašto im je pala želja za seksom i nisu zadovoljni njime. Nema zapravo ništa strašno u tome, ali zaslužili ste biti toliko iskreni prema sebi.
Dakle, želite li popraviti stvari, evo što trebate učiniti…

No prije toga, jedna stvar koji ne smijete činiti.
Nemojte gledati pornografiju na internetu. To ne pomaže, odnosno može značajno odmoći.

 

Dakle, prva stvar koju ćete raditi ako želite poboljšati svoj seksualni život je ODLAZITE U KREVET ISTOVREMENO

 

Većina parova to propušta učiniti i jako u tome griješe. Ovo će zahtijevati neke prilagodbe, ali se isplati u potpunosti što god “morate” učiniti zbog toga. Pa makar i ne završili posao ili pogledali omiljenu seriju/utakmicu.
Tih par trenutaka prije nego zaspete potrošite na zagrljaj, malo nježnosti, nije važno da dođe do samog seksa. Uživajte jedno u drugom.
Zagrljaji, dodiri, poljupci mogu biti stvarno divni i vrlo su intimni.

 

Druga važna stvar, SPAVAJTE GOLI

 

I sad već čujem hrpu vas i vaših izgovora.
On se znoji, ona mi odvuče pokrivač, slaba mi je cirkulacija u lijevoj potkoljenici, možda nam dijete uđe u sobu, ne osjećam se slobodno kad sam gol/a….
Ljudi, ja vas ne tjeram da radite nešto protiv svoje volje. Ja kažem što je najbolje učiniti ako želite bolji seksualni život.
Samo ovaj jedan korak će odvesti vaš seksualni život u orbitu, da ništa drugo ne radite.
I evo još jedne odlične i jako moćne taktike za koju čak niti ne trebate biti s partnerom… naprotiv, još je bolje da ste razdvojeni.
Ok, prljavi umovi, da čujem što vam je sada sve palo na pamet?!?!? Ili možda bolje ne 🙂

Dakle, MAŠTAJTE O SEKSU SA SVOJIM PARTNEROM

 

Ovo vam sigurno nije palo na pamet, osim ako ste bili razdvojeni dovoljno dugo.
Ovo je predivno i moćno iskustvo samo po sebi. Radite ovo često. Kreirajte svoj idealni “dejt”. Kako će to izgledati, zamislite sve što možete detaljnije. Uživajte u maštanju. Ali kako sam rekao, maštajte o SVOM partneru.
Osim erotike, ovdje se počinju pojavljivati osjećaji, počinjete se sjećati zašto i koliko volite tu osobu. Neće se poboljšati samo vaš seksualni život, nego ćete početi više držati jedno do drugoga.

Inače kažem klijentima da mi jave kako ide, vama to neću reći. Zadržite to između vas dvoje i uživajte. Uživanje i zadovoljstvo je jedna od najbitnijih stvari u životu, a seks s osobom koju iskreno volite je jedan od najboljih načina da do tog užitka dođete.

I na kraju još jedna napomena. Nemojte se „opuštati“ alkoholom prije spavanja. Alkohol vas ne opušta, nego otupljuje, a u kontekstu seksa on možda pomogne prije braka ili duže veze da se seks dogodi, ali u braku pomaže da se seks ne dogodi. Pronađite način opuštanja koji vam oboma odgovara i nemate zadah poslije toga. Znam da ćete se snaći.

Ako mislite da seks nije jedini problem u vašem odnosu, javite se. Mogu vam pomoći da svoju vezu u potpunosti rekreirate i počnete uživati u njoj (i u seksu) više nego ikada.

Istina je da imam sve manje vremena za individualni rad pa što se prije javite veća je mogućnost da ću naći termin za vas, stoga ne časite časa. Vaš život to ne zaslužuje.

Foto: Anastasiya Babienko, Pixabay

 

Share.

About Author

MIROSLAV SKENDER

TRENER OSOBNOG RAZVOJA Kroz mnoge godine osobnog razvoja i mnoge godine edukacije za trenera osobnog razvoja prepoznao sam vlastitu autentičnost te odabrao upravo to, ono najbolje od sebe podijeliti sa svijetom oko sebe. Pobijedio sam samo ako su i oni oko mene pobijedili. Stoga je moja misija pomoći svima koji žele i imaju hrabrosti promijeniti svoju priču.

Comments are closed.