2. konferencija Žene i novac: Ako mi ne upravljamo novcem, novac upravlja nama

Pinterest LinkedIn Tumblr +

zene i novac publika

U subotu 24. listopada održat će se druga konferencija Žene i novac. Tema konferencije je “Ako mi ne upravljamo novcem, novac upravlja nama”.

Organizatorica konferencije je serijska poduzetnica Kristina Ercegović i portal Žene i novac.

Na konferenciji ćete moći saznati sve o biološkim i društvenim razlikama između muškaraca i žena te kako pobijediti osjećaj manje vrijednosti i zauzeti se za sebe. Kako dodatno zarađivati? Kako od hobija napraviti biznis? Kako nabildati svoj biznis bez da putem izgorimo? Kako zarađivati od influencanja? Kako (pasivno) investirati? Odakle krenuti? Iz dugova do financijske slobode – kako konkretno upravljati svojim financijama? Kako pokrenuti vlastiti webshop i poslovati online? Sve su ovo pitanja na koja ćemo dobiti odgovore. A na kraju ćete moći saznati i kako se boriti za alimentaciju, nekretnine i razna svoja prava.

Predavači na konferenciji su:

  • Mirta Fraisman Čobanov, NLP trener, psihoterapeutkinja, poduzetnica
  • Kristina Ercegović, EMBA, Business Cafe, Žene i novac
  • Jedan na jedan sa Ellom Dvornik Pearce
  • Selma Prodanović, serijska poduzetnica i poslovna anđelica, investitorica iz Beča
  • Tamara Vrhovec Sekač, country manager
  • Ivana Gabrić Markovinović, stručnjakinja je za prodaju i marketing
  • Katarina Štimac, poduzetnica
  • Viktorija Knežević, odvjetnica

Detaljan program konferencije potražite na linku PROGRAM KONFERENCIJE ŽENE I NOVAC.

Foto: PR

Share.

About Author

Suvremena žena

Donosimo teme i savjete za sretniji, zdraviji, uspješniji i ispunjeniji život, novosti iz svih ženama zanimljivih područja koja život čine ljepšim, kvalitetnijim i zabavnijim. Portal i E-magazin SUVREMENA ŽENA su namijenjeni ženama koje traže inspiraciju, motivaciju, ohrabrenje za stvaranje života o kojem su oduvijek sanjale. Kroz sadržaje ih želimo osnažiti, potaknuti ih da vjeruju u sebe, da jačaju samopouzdanje i svjesnost o sebi, da žive zdravo, da preuzmu odgovornost za svoj život i živote onih koji o njima ovise.

Comments are closed.