2. event Kluba šefica

0

Suvremena žena prati i podržava rad Kluba šefica! Za koga je taj Klub? Nije stvar u titulama i funkcijama!

Vjerujemo da žene mogu biti sretne i uspješne u svakom području svoga života, a zajedno činimo da se i dogodi dijeleći iskustva, misli i ideje. U klubu šefica ćete dobiti ohrabrenje i inspiraciju, naučiti nove vještine, otkriti svoje talente ili jednostavno se zabaviti.

Pridružite nam se na 2. eventu Kluba šefica 5. svibnja od 15.00 do 17.00 u hotelu Palace. Očekuju vas dvije edukativne i korisne teme: Izazovi u organizaciji i delegiranju (mr. sc. Nataša Trojak) i Kako ublažiti stres (Vedrana Nucak, mag.cin). Prijave su u tijeku!

Kotizacija za event iznosi 210 kuna, a za godišnju članarinu vas očekuju posebne pogodnosti. Vidimo se!

Link: Klub šefica

Share.

About Author

Suvremena žena

Portal Suvremena žena je lifestyle portal koji donosi savjete za sretan, ispunjen i zdrav život, modne trendove, priče o uspjehu koje će vas motivirati i inspirirati. Poduzetništvo je tema kojoj posvećujemo posebnu pozornost. Kroz naše teme saznajte kako kreirati vlastiti put do uspjeha, sreće i zadovoljstva u životu. Čak i najjače žene trebaju podršku na putu do sretnog i uspješnog života. Ovo je portal za ženu koja cijeni sebe i za muškarca želi bolje upoznati ženu.

Comments are closed.