Sajmovi Modernpark i Intergrafika na Zagrebačkom velesajmu

0

U periodu od 31. svibnja do 2. lipnja. na Zagrebačkom velesajmu se održavaju dva tradicionalna bienalna sajma – INTERGRAFIKA, 24. međunarodni sajam grafičke industrije i papira i MODERNPAK, 29. međunarodni sajam ambalaže i pakiranja.

Na jednom mjestu okupit će se svi značajni svjetski i domaći proizvođači opreme, gotovih proizvoda i pomoćnih materijala iz područja grafičke industrije, industrije papira, ambalaže i pakiranja.

Njihov nastup na ovim sajmovima dovoljan je pokazatelj da su INTERGRAFIKA i MODERNPAK najznačajniji sajmovi grafičke i ambalažne industrije u regiji.

Današnji kupci traže drugačija, inovativna i personalizirana rješenja i proizvode. I grafička i ambalažna industrija moraju se prilagođavati njihovim potrebama.

Grafička komunikacija i ambalaža sastavni su dio marketinga nekog proizvoda. Neovisno na koji način i u kojoj grani industrije grafički komuniciramo potrebe tržišta i nove tehnologije su sve intenzivnije i zahtjevnije.

Američka istraživanja pokazala su da današnji kupac više nije toliko lojalan jednom brendu te su promjene brže i češće. Stalno traže nešto novo od proizvoda koji kupuju. Funkcionalnost ambalaže, ekološki materijali, grafički dizajn samo se neki od elementa koji prodaju proizvod.

Upravo u tom smjeru, u znaku razvoja trendova i prezentacija tehnoloških i suvremenih rješenja održavaju se i ovogodišnji sajmovi INTREGRAFIKA i MODERNPAK.

Na jednom mjestu dobit ćete sveobuhvatan uvid u najnovije trendove i inovacije iz obje industrije, izravne poslovne kontakte i susrete uživo s renomiranim domaćim i stranim izlagačima.

Poslovnoj i širokoj publici predstavit će se put od dizajna preko tiska pa sve do prodaje i prezentacije gotovog proizvoda krajnjem korisniku. Redovna edukacija bitan je čimbenik ukoliko želite biti konkurentni na tržištu stoga smo izložbeni dio sajma upotpunili bogatim stručno pratećim programom.

MODERNPAK i INTERGRAFIKA afirmirali su se kroz godine kao nezaobilazan poslovno promidžbeni susret ponuđača i kupaca kao i stručnjaka iz zemlje i inozemstva.

Ulaz za poslovne posjetitelje je besplatan uz prethodnu registraciju.

NEKI OD OVOGODIŠNJIH NOVITETA NA SAJMU:

  • t.graf – predstavlja novitet na regionalnom tržištu, TEXFLEX tehnologiju izrade amblema, logotipa i značaka s bezbrojnim mogućnostima kombiniranja boja u nevjerovatnoj rezoluciji. Odlikuje se izrazito sitnim detaljima metalnog efekta o kolornog tiska.
  • DIGITAL PARTNER – predstavlja TRUEVIS – najnoviju Roland tehnologiju digitalnih printera i cuttera, te novitete iz 3M-a, politape tekstil transfere.

Detaljnije informacije pronađite na stranici Zagrebačkog velesajma

Share.

Comments are closed.